

Carina | Carinska tarifa | Pojednostavljeni postupci | Carinski prekršaji |
Spoljna trgovina | Devizno poslovanje | PDV | Akcize |
Bezbednost hrane | Veterinarska kontrola | Sanitarna kontrola | Hemikalije&Ekologija |

Carinska tarifa
Pretraživanje
IzaberiNomenklatura carinske tarife
Tarifni brojNaimenovanje
2001Povrće, voće, jezgrasto voće i ostali jestivi delovi bilja, pripremljeni ili konzervisani u sirćetu ili sirćetnoj kiselini:
2003Pečurke i tartufi, pripremljene ili konzervisane na drugi način osim u sirćetu ili sirćetnoj kiselini:
2004Ostalo povrće pripremlјeno ili konzervisano na drugi način osim u sirćetu ili sirćetnoj kiselini, smrznuto, osim proizvoda iz tar. broja 2006:
2005Ostalo povrće pripremlјeno ili konzervisano na drugi način osim u sirćetu ili sirćetnoj kiselini, nesmrznuto, osim proizvoda iz tar. broja 2006:
2006Povrće, voće, jezgrasto voće, kore od voća i ostali delovi bilјa, konzervisani u šećeru (suvi, glazirani ili kandirani):
2007Džemovi, slatko, voćni želei, marmelade, pire od voća ili jezgrastog voća i paste od voća ili jezgrastog voća dobijeni kuvanjem, sa sadržajem dodatog šećera ili bez sadržaja dodatog šećera ili druge materije za zaslađivanje: