Login || Izbor jezika: SRP | ENG
CarinaCarinska tarifaPojednostavljeni postupciCarinski prekršaji
Spoljna trgovinaDevizno poslovanjePDVAkcize
Bezbednost hraneVeterinarska kontrolaSanitarna kontrolaHemikalije&Ekologija

USLUGE

 

Konsultanske usluge pružamo kroz odgovora na upite privrednih subjekata, u pisanoj formi putem formulara na našem web site, na panel diskusijama koje su interaktivnog karaktera i koja organizujemo jednom mesečno, kroz tzv “in house” edukacije u prostorijama klijenata i putem izrade elaborata.

  1. Privredni subjekti mogu svoja pitanja da postave putem kontakt formulara na našem web site. Odgovor dostavljamo u roku 24-48 sati u pisanoj formi, na e-mail adresu klijenta.

  2. Panel diskusije organizujemo jednom u toku meseca. Teme panela su posvećene izmenama propisa kojima se reguliše izvoz i uvoz robe i usluga, primeni propisa u praksi, izmenama u postupanju i nadležnostima državnih organa za primenu propisa. Naši klijenti mogu da postave svoja pitanja u pisanoj formi, pre panela, ili u toku panel diskusije.

  3. Webinare organizujemo istovremeno kada i panel diskusije. Učesnici imaju mogućnost da se opredele da panel diskusijama prisustvuju neposredno ili da se uključe u panel diskusiju putem IT. Dovoljno je da u prijavi navedu email adrese preko kojih žele da prisustvuju webinaru i dobiće link (pozivnicu) preko koga će pristupiti webinaruWebinar vam pruža mogućnost da aktivno učestvujete u radu – da postavljate pitanja (usmeno ili u pisanoj formi); da dajete svoje komentare i iznosite mišljenja i dr.

  4. In house“ edukacije se organizuju u prostorijama privrednih subjekata. Edukacija se prilagođava konkretnim potrebama privrednog subjekta. U dogovoru sa klijentom pravimo program edukacije i biramo tim autora koji rade edukaciju.

  5. Izrada elaborata se radi na zahtev privrednog subjekta. Saradnike koji rade na izradi elaborata bira agencija. Vreme izrade elaborata zavisi od projektnog zadatka i dodatnih zahteva klijenata. Elaborat se dostavlja u štampanoj formi.


Commercium objavljuje i izdanja u štampanoj formi – knjige, priručnike. Ova izdanja su namenjena da pruže pomoć čitaocima u svakodnevnom radu, ali i da posluže u edukaciji zaposlenih u organima državne uprave i kod privrednih subjekata.

 

 

Naši saradnici pišu komentare o propisima i primeni propisa, koji su postavljeni u sekcijama i podsekcijama na našem sajtu. Otvoreni su za pristup samo pretplatnicima. Zabranjeno je svako umnožavanje autorskih tekstova, uključujući ali se ne ograničavajući na preuzimanje, kao i dalje iskorišćavanje istih, bez prethodne dozvole Commercium-a.

 

Proizvodimo filmove/video materijale/ edukativnog i informativnog karaktera, na teme iz oblasti izvoza i uvoza robe i usluga. Pristup filmovima je omogućem preko našeg YouTube kanala. Otvoren je za pristup samo pretplatnicima.

 

OGLAŠAVANJE


Na našem sajtu možete postaviti svoj baner u cilju oglašavanja proizvoda i usluga. Ne smetaju posetiocima sajta i ne uzrokuju neželjene reakcije posetilaca.

 

Broj poseta našem sajtu je veliki, ako se ima u vidu da se radi o sajtu koji posećuje tačno definisana ciljna grupa.

 

Baneri mogu biti postavljeni u određenim sekcijama, u kom slučaju se radi o fiksnim banerima, a mogu biti rotirajući baneri i oni se pojavljuju nezavisno od sekcije koju je posetilac otvorio. 

Commercium.rsCopyright © 2024, Commercium
Designed by:  Built by: M.G.soft